De Aftrap Tuitjenhorn

Bekijk tariefblad

De Aftrap is het dorpsblad waarin alle verenigingen uit Tuitjenhorn gratis hun programma, verslagen en wetenswaardigheden kunnen publiceren. Het blad komt eens per 2 weken uit en kost 10 Euro per jaar. De Aftrap is van origine een sportblad, waarin de Voetbal Hollandia T, Handbal Hollandia T en Volleybal De Boemel dan ook een vaste plek in het blad hebben verworven. Maar ook speelverslagen, vergaderingen van de vele andere sportverenigingen zien we regelmatig. Badminton, Biljart, Klaverjasdrives, Speelweide Kalverdijk, Jongeren vereniging Seven-Eleven, Atletiek vereniging NOVA, Schaatsclub SIS leveren regelmatig kopij aan voor ons dorpsblad.

Ook op muzikaal gebied staat er voldoende in zoals, concerten van Fanfare Hildegardis, optredens in het dorpshuis AHOJ te Tuitjenhorn of in Warmenhuizen, Dirkshorn en in het kerkje te Eenigenburg. Ook de bibliotheek, Rode Kruis, Zonnebloem, Nederlandse Bond voor Plattelandsvrouwen, Vrouwen van Nu, Katholieke Bond Ouderen, Stichting Welzijn Ouderen Harenkarspel, Wereldwinkel en Midgard, zorgen voor de nodige informatie op cultureel en maatschappelijk gebied, voor het blad. Natuurlijk zorgen ook vele vrijwilligers voor de nodige informatie op kerkelijk gebied, deze mensen houden de parochie levendig. U kunt ook zelf een advertentie, bedankje, in memoriam of aankondiging in ‘’De Aftrap’’ laten plaatsen. Hiervoor wordt dan een kleine bijdrage van 2,50 Euro gevraagd.

Dat we in Tuitjenhorn een gemoedelijke gemeenschap hebben, is u natuurlijk al lang opgevallen. Hier houden de mensen nog rekening met elkaar en een vriendelijke groet in het voorbij gaan, tekent de sfeer. De Aftrap is al 65 jaar het Dorpsblad die de gemeenschap samenbrengt. De kosten kunnen laag gehouden worden doordat alles draait op vrijwillige basis en inkomsten uit de advertenties, van de middenstand uit Tuitjenhorn e.o. Dit alles wordt mede in stand gehouden door een dorpsblad als De Aftrap. Hebben we uw interesse gewekt, voor 10,– Euro per jaar bent u lid van De Aftrap. U kunt zich opgeven bij onze administrateur Leo Swaab of bij een van de bestuursleden, zie Mailadressen.

De Aftrap is, al meer dan 65 jaar, het contactorgaan voor Tuitjenhorn, Kalverdijk, ’t Rijpje, Eenigenburg en Stroet.Titel: Aftrap

E-mailadres kopij: deaftrap1953@hotmail.com
Advertentie: advertentie@zrgbv.nl

Portfolio

tumb - verheul - magazine - zeemanreclamegroep - communicatie
spyro car wrap
folders kennemer lyceum
lekker wonen beurs den helder
vs&m juristen fotografie
signing schiphol
Noordkop in Zaken, hét zakenmagazine voor de Noordkop
Woningstichting Den Helder Strategische Beleidsvisie 2016-2020

REFERENTIES

Tranship
Finance Academy
Can’s Fruit
Apotheek Zuiderhaaks
Glomar
Fabricom