De Aftrap Tuitjenhorn

Bekijk tariefblad

De Aftrap is het dorpsblad waarin alle verenigingen uit Tuitjenhorn e.o. gratis hun programma, verslagen en wetenswaardigheden kunnen publiceren. Het blad komt eens per 2 weken uit en kost 10 euro per jaar.

De Aftrap is van origine een sportblad, waarin de voetbal Hollandia-T, handbal Hollandia-T en volleybalvereniging De Boemel een vaste plek hebben verworven. Ook worden speelverslagen gepubliceerd, wat de binding met de sportverenigingen vergroot. De verslagen van de Dorpsraad hebben ook een prominente plek in De Aftrap.

Tevens leveren de biljartverenigingen, badmintonvereniging, atletiekvereniging Nova, schaatsclub SIS, maar ook klaverjasdrives en speelweide Kalverdijk regelmatig kopij aan. Op muzikaal gebied staat er ook voldoende in zoals: concerten van de Fanfare Hildegardis en optredens in het AHOJ te Tuitjenhorn. Maar ook optredens in Warmenhuizen, Dirkshorn, Krabbedam, Burgerbrug en in het kerkje te Eenigenburg. De bibliotheek, Rode Kruis, Zonnebloem, Midgard en de seniorenverenigingen zorgen voor de informatie op cultureel gebied.

Natuurlijk staat er ook de nodige informatie in op kerkelijk gebied.

Dat wij in Tuitjenhorn een gemoedelijke dorpsgemeenschap hebben is u natuurlijk al lang opgevallen. Hier houden de mensen nog rekening met elkaar en een vriendelijke groet in het voorbij gaan tekent de sfeer. De Aftrap verzorgt al zo’n 70 jaar de binding tussen de verenigingen en de gemeenschap.

De kosten kunnen laag gehouden worden doordat alles draait op vrijwillige basis en de inkomsten uit advertenties van ondernemingen uit Tuitjenhorn en omstreken. Hebben we uw interesse gewekt, voor maar €10,- per jaar bent u al lid !

U kunt zich opgeven bij onze administrateur Leo Swaab of bij een van de bestuursleden, zie de contactgegevens.

Kortom: De Aftrap is, al zo’n 70 jaar, het contactorgaan voor Tuitjenhorn, Kalverdijk, ’t Rijpje, Kerkbuurt en Eenigenburg.

Voor de gebieden buiten de bezorging is er ook een mogelijkheid om digitaal te lezen. Vraag hiervoor naar de kosten.

 

E-mailadres kopij: deaftrap1953@hotmail.com

Advertentie: advertentie@zrgbv.nl

Portfolio

tumb - verheul - magazine - zeemanreclamegroep - communicatie
spyro car wrap
folders kennemer lyceum
lekker wonen beurs den helder
vs&m juristen fotografie
signing schiphol
Noordkop in Zaken, hét zakenmagazine voor de Noordkop
Woningstichting Den Helder Strategische Beleidsvisie 2016-2020

REFERENTIES

De Jong Assurantiën
Gemeente Bergen
Zuurbier
77 Lubricants
Port of Den helder
Expro