Fotoboek

Hieronder krijgt u in ons fotoboek een zo compleet mogelijk beeld van onze reclamegroep. Hoewel we verspreid zijn over vier vestigingen, waarvan twee in Den Helder en één in Schagen en Amsterdam hebben we allemaal hetzelfde Zeeman Reclamegroep DNA. We hebben passie voor het grafische vak en houden van een geintje. Dat is uitgebreid terug te vinden in ons fotoboek.

Ons fotoboek is een afspiegeling van de praktijk. Dagelijks verzorgen we in de Noordkop buitenreclame, drukken we visitekaartjes, briefpapier, doordrukvellen en trouwkaarten. Daarnaast ontwerpen we logo’s, huisstijlen en advertenties. Auto’s inpakken doen we ook regelmatig. Maar dat kan net zo goed een vrachtwagen, boot, vliegtuig of vorkheftruck zijn. We hebben het allemaal in ons portfolio.

Zeefdrukken van promotionele kleding, vlakdrukken van rapportmappen of borduren van mutsen en polo’s, het verkopen van advertentieruimte in jubileum magazines of periodieke kranten en het fotograferen van BN-ers in het Hilton hotel. We hebben echt het mooiste vak ter wereld, kijk maar naar de foto’s!

verpakkingen kyotoinnovfoam helicopter wrap