Druk & print

Onze drukkerij is van oorsprong een familiebedrijf met een rijke historie.

Opgericht aan het begin van de vorige eeuw door de familie Egner, is deze drukkerij al sinds 1903 een begrip in Den Helder en omstreken. Kennis en innovatie heeft vanaf het begin hoog in het vaandel gestaan en neemt nog steeds een prominente plaats in. Voortbouwend op de kennis en ervaring van de generaties voor ons worden nog elke dag de ontwikkelingen in de grafische branche op de voet gevolgd.

Zo was de drukkerij jaren geleden één van de eerste drukkerijen in Nederland die overging op chemieloze platen voor het drukwerk. Een proces dat bijdraagt aan het milieu doordat chemicaliën tot het verleden behoren en dat zuiniger omgaat met energie. Daarnaast is het een stabiel ontwikkelproces dat door de hoogwaardige kwaliteit ook het eindresultaat verbeterd.

Nadat drukkerij Egner in 2008 werd overgenomen door de Zeeman Reclamegroep is de drukkerij onderdeel geworden van één van de meest veelzijdige en vooruitstrevende reclamebedrijven van Noord-Holland. Door ervaren medewerkers wordt er dagelijks gewerkt aan de bekendheid van onze klanten. Met regelmatig nieuwe produkten en innovaties hopen wij u enthousiast te maken om ook uw bedrijf in de schijnwerpers te zetten, niet alleen voor het conventionele drukwerk, maar ook voor het digitale drukwerk.

Portfolio Druk & print

Kyoto japan vormgeving
govers logo aangepast
ontwerp logo expat services
logo Can's Fruit
logo en huisstijl ontwikkeling mileupark oost

REFERENTIES

De Kampanje
Milieupark Oost
Expat Services
Sonja Bakker
Gulf
Bosveld Biltong