Druk & print

De drukkerij van Zeeman Reclamegroep is van oorsprong een familiebedrijf met een rijke historie. Daar zijn wij trots op!

Sinds 1903 is de drukkerij, opgericht door de familie Egner, een begrip in Den Helder en omstreken. Kennis en innovatie staan vanaf het begin hoog in het vaandel en nemen nog steeds een prominente plaats in. Voortbouwend op de kennis en ervaring van de generaties voor ons, worden nog elke dag de ontwikkelingen in de grafische branche op de voet gevolgd en geïmplementeerd in het bedrijf. 

Veelzijdig en vooruitstrevend

Zo was onze drukkerij jaren geleden één van de eerste drukkerijen in Nederland die overging op chemieloze platen voor het drukwerk. Een proces dat bijdraagt aan een beter milieu, doordat chemicaliën tot het verleden behoren en omdat het zuiniger omgaat met energie. Daarnaast is het een stabiel ontwikkelproces dat door de hoogwaardige kwaliteit ook het eindresultaat verbeterd.

Nadat drukkerij Egner in 2008 en drukkerij Gerja in 2017 werden overgenomen door Zeeman Reclamegroep zijn deze drukkerijen onderdeel geworden van één van de meest veelzijdige en vooruitstrevende reclamebedrijven van Noord-Holland. Door ervaren, enthousiaste en kundige medewerkers wordt er dagelijks gewerkt aan de bekendheid van onze klanten. Wilt u uw bedrijf ook in de schijnwerpers zetten? Dat doen wij graag met ons conventionele drukwerk én ons digitale drukwerk. 

Neem contact met ons op over de mogelijkheden. 

tumb - verheul - magazine - zeemanreclamegroep - communicatie
folders kennemer lyceum
lekker wonen beurs den helder
vs&m juristen fotografie
Noordkop in Zaken, hét zakenmagazine voor de Noordkop
Woningstichting Den Helder Strategische Beleidsvisie 2016-2020
Bosveld Rooibos Ice Tea perzik
Kyoto japan vormgeving
bosveld biltong logo
gulf smeermiddelen sfeerbeeld
sfeerbeeld de kampanje

REFERENTIES

De Kampanje
Bosveld Biltong
Kyoto
Gulf
Verheul Makelaardij