Zeefdruk

Zeefdrukken is een bijzonder specialisme, een druktechniek die onder andere zijn toepassing vindt bij het bedrukken van textiel en kunststof.

Het bedrukken van bedrijfskleding, t-shirts en kunststofmappen is dagelijks werk van de vernieuwde zeefdrukkerij van de Zeeman Reclamegroep. De zeefdrukkerij is destijds verhuisd van Heerhugowaard naar een nieuwe pand op industrieterrein Witte Paal te Schagen. Verschillende professionele productielijnen zijn er neergezet. Hier vinden het bedrukken en drogen in een volautomatisch proces plaats. Naast het bedrukken van kunststof en textiel worden gespecialiseerde druktechnieken toegepast zoals het veredelen van drukwerk met o.a. scratch-lagen of uv-spotlak.

Het pand biedt eveneens ruimte aan kantoren en de afdeling belettering. Ook in onze zeefdrukkerij werken creatieve professionals met passie aan kwaliteitsproducten. Neem de proef op de som en bel voor een inspirerend gesprek (0224) 296 007. Op www.zeemankleding.nl vind u onze uitgebreide kledingcollectie.

Nadat zeefdrukkerij Zandhorst werd overgenomen door de Zeeman Reclamegroep is de zeefdrukkerij onderdeel geworden van één van de meest veelzijdige en vooruitstrevende reclamebedrijven van Noord-Holland. Door ervaren medewerkers wordt er dagelijks gewerkt aan de bekendheid van onze klanten. Met regelmatig nieuwe producten en innovaties hopen wij u enthousiast te maken om ook uw bedrijf in de schijnwerpers te zetten.

Portfolio Zeefdruk

tumb - verheul - magazine - zeemanreclamegroep - communicatie
folders kennemer lyceum
lekker wonen beurs den helder
Kyoto japan vormgeving
gulf smeermiddelen sfeerbeeld
sfeerbeeld de kampanje
logo ksandr
govers logo aangepast

REFERENTIES

Gulf
Kyoto
Govers
De Kampanje