Zeefdruk

Zeefdruk is een bijzonder specialisme; een druktechniek die onder andere toegepast wordt bij het bedrukken van textiel en kunststof.

Het bedrukken van bedrijfskleding, T-shirts en kunststofmappen behoort tot het dagelijks werk van de moderne zeefdrukkerij van Zeeman Reclamegroep. De zeefdrukkerij is gehuisvest in het pand op industrieterrein Witte Paal in Schagen. Verschillende professionele productielijnen zijn er neergezet. Hier vinden bedrukken en drogen in een volautomatisch proces plaats. 

Naast het bedrukken van kunststof en textiel worden gespecialiseerde druktechnieken toegepast, zoals het veredelen van drukwerk met o.a. scratch-lagen of uv-spotlak. Dit alles onder het toeziend oog van onze creatieve professionals.

Overname Zandhorst

Nadat zeefdrukkerij Zandhorst werd overgenomen door Zeeman Reclamegroep is de zeefdrukkerij onderdeel geworden van één van de meest veelzijdige en vooruitstrevende reclamebedrijven van Noord-Holland. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze zeefdrukkerij voor uw bedrijf? Neem contact met ons op via tel. 0224 296 007. 

Op www.zeemankleding.nl vindt u onze uitgebreide kledingcollectie.

tumb - verheul - magazine - zeemanreclamegroep - communicatie
folders kennemer lyceum
lekker wonen beurs den helder
Kyoto japan vormgeving
gulf smeermiddelen sfeerbeeld
sfeerbeeld de kampanje
logo ksandr
govers logo aangepast

REFERENTIES

De Kampanje
Kyoto
Verheul Makelaardij
Govers
Gulf