Online media

Internet wordt steeds belangrijker, ontwikkelingen gaan steeds sneller en de mogelijkheden zijn bijna onbeperkt.

De vindbaarheid op het internet is voor ondernemers meer dan ooit van levensbelang. Het is dus tijd voor een internetbureau met een sterke specialisatie.

We zijn dan ook verheugd om te melden dat Smeders en Zeeman Reclamegroep BV hun online activiteiten hebben samengevoegd onder de naam Smeders Internet.

De schaalvergroting die hiermee is bereikt zorgt ervoor dat we ons nog meer kunnen specialiseren. Het team van Smeders focust zich op internet en het team van Zeeman op de offline studiowerkzaamheden. Omdat deze teams nauw samenwerken is het noodzaak elkaar makkelijk te kunnen vinden. Daarom is Smeders zich gaan vestigen aan de Industrieweg in Den Helder als directe buurman van Zeeman Reclamegroep BV.

Frank Buschman zal Smeders Internet operationeel leiden en is samen met Jeroen en Menno Zeeman mede-eigenaar van deze nieuwe organisatie. Naast Frank zijn Sebas, Bart, Kiki en Niels werkzaam bij Smeders en samen beheren zij de nieuwe gecombineerde online klantenportefeuille. Naast deze vaste medewerkers zullen Sabine van Berkum en Henny Bakx (resp. accountmanager en administratie bij Zeeman Reclamegroep BV) Frank ondersteunen in de klantadvisering.

Smeders geeft zowel kleine organisaties als multi-nationals strategisch advies en vertaalt dit vervolgens naar bruikbare internet toepassingen die direct een bijdrage leveren aan uw bedrijfsresultaat. Zowel technisch als creatief voldoen onze oplossingen aan de laatste normen waardoor een optimaal eindresultaat wordt behaald. Door onze jarenlange webdesign en internet ervaring hebben wij inmiddels een indrukwekkend portfolio opgebouwd. Smeders bouwt websites en webshops met behulp van open source technologie en biedt razendsnelle hosting en service. Uiteraard met als basisgedachte uw organisatie online succesvol te laten zijn.

Door het overnemen van Hebbizz BV uit Amsterdam en dit samen te voegen met Smeders en de bestaande internet afdeling van de Zeeman Reclamegroep is er een internet bedrijf ontstaan waar door ervaren medewerkers dagelijks gewerkt wordt aan de bekendheid van onze klanten. Met regelmatig nieuwe produkten en innovaties hopen wij u enthousiast te maken om ook uw bedrijf in de schijnwerpers te zetten.

Meer over onze internet afdeling

Portfolio Online media

lekker wonen beurs den helder
Kyoto japan vormgeving
gulf smeermiddelen sfeerbeeld
sfeerbeeld de kampanje
logo ksandr
govers logo aangepast
sonja bakker
ontwerp logo expat services
logo en huisstijl ontwikkeling mileupark oost
ijsparadijs bedrukte ijscups
logo valuego

REFERENTIES

Sonja Bakker
Milieupark Oost
De Kampanje
Kyoto
Expat Services
Govers