Online media

Vindbaarheid van uw bedrijf op internet is belangrijk. Om deze tak van sport – online media – ook aan u te kunnen bieden, hebben Smeders en Zeeman Reclamegroep hun online activiteiten samengevoegd onder de naam Smeders Internet.

De schaalvergroting die hiermee is bereikt zorgt ervoor dat we ons nog meer kunnen specialiseren. Het team van Smeders focust zich op de online uitdagingen en het team van Zeeman op de offline studiowerkzaamheden. Omdat deze teams nauw samenwerken is het noodzaak elkaar makkelijk te kunnen vinden. Daarom is Smeders gevestigd aan de Industrieweg in Den Helder, als directe buurman van Zeeman Reclamegroep.

Websites en webshops

Smeders geeft zowel kleine organisaties als multinationals strategisch advies en vertaalt dit vervolgens naar bruikbare internet toepassingen, die direct een bijdrage leveren aan uw bedrijfsresultaat. Zowel technisch als creatief voldoen de oplossingen aan de laatste normen, waardoor een optimaal eindresultaat wordt behaald. 

Door de jarenlange webdesign en internet ervaring heeft het team van Smeders inmiddels een indrukwekkend portfolio opgebouwd. Smeders bouwt websites en webshops met behulp van open source technologie en biedt razendsnelle hosting en service. Uiteraard met als basisgedachte uw organisatie online succesvol te laten zijn.

Wilt u ook een goede website of een conversieverhogende webshop? Neem contact met ons op over de mogelijkheden!
Ga naar de website van Smeders Internet voor meer informatie>

lekker wonen beurs den helder
Kyoto japan vormgeving
gulf smeermiddelen sfeerbeeld
sfeerbeeld de kampanje
logo ksandr
govers logo aangepast
sonja bakker
ontwerp logo expat services
logo en huisstijl ontwikkeling mileupark oost
ijsparadijs bedrukte ijscups
logo valuego

REFERENTIES

Sonja Bakker
Kyoto
Expat Services
De Kampanje
Govers
Gulf