Diensten

Zeeman Reclamegroep biedt u een totaalpakket op het gebied van reclame diensten. vormgeving, drukwerk, belettering, zeefdruk, fotografie, carwrapping en meer…

Van zeefdruk tot uitgeverij

Al onze diensten verzorgen wij vanuit Zeeman Reclamegroep. Wij zijn dus, zoals men dat noemt, een one-stop-shop. Door middel van onze reclamestudio, zeefdruk werkzaamheden, belettering, druk&print afdeling, uitgeverij en online media mogelijkheden, kunnen wij u alles bieden op reclamegebied voor elk budget. 

Vestigingen in Den Helder, Schagen en Amsterdam 

Onze reclamestudio, offset drukkerij, uitgeverij en administratie zijn gevestigd in Den Helder aan de Industrieweg. De belettering en buitenreclame verzorgen wij met veel enthousiasme vanaf de Pastoor Koopmanweg in Den Helder. In Schagen op de Witte Paal zijn onze zeefdrukkerij en belettering gevestigd. Ook zit hier onze DTP studio, waar wij verschillende dorpsbladen maken. Vanuit onze vestiging in Amsterdam doen wij vooral signing   Veel van onze klanten komen uit de regio Noord-Holland. Uit gemeenten als Den Helder, Hollands Kroon en Schagen. Maar ook verder in het land worden we steeds beter gevonden. Wij gaan graag voor u aan de slag. Neem contact met ons op over de mogelijkheden. 
reclamestudio
Reclamestudio
De studio in Den Helder zit vol ervaren medewerkers die spectaculaire vormgeving tot hun dagelijks werk beschouwen. De inzet van onze eigen fotograaf is daarbij onmisbaar. 2D/3D animatie, het maken van een bedrijfsfilm en het opstellen van een marketing/communicatieplan is hier aan de orde van de dag. Een van onze specialiteiten is het ontwerpen van huisstijlen. In ons portfolio kunt u hier de resultaten van vinden. Hieronder valt ook de uitwerking van o.a. brochures, folders, flyers, magazines en andere periodieken.
Meer over Reclamestudio
zeefdruk
Zeefdruk
De zeefdrukkerij, gevestigd in Schagen voorziet drukwerk van spot UV lak, geurinkt of scratch-off. Daarnaast wordt hier dagelijks grote hoeveelheden textiel bedrukt en geborduurd. Veel bedrijfs- en promotionele kleding zoals T-shirts, sweaters en overhemden voor bijvoorbeeld de horeca.
Meer over Zeefdruk
belettering
Belettering
In Den Helder, Schagen en Amsterdam is ons belettering gevestigd, hier beletteren wij bedrijfswagens en borden, verzorgen wij uw gevelreclame, spanframes en doeken, uw mobiele reclame, stickers en presentatiemateriaal zoals kliklijsten en posterframes.
Meer over Belettering
druk & print
Druk & print
Onze drukkerij in Den Helder heeft ruim 100 jaar historie, hier is ook onze printshop gevestigd met meerdere high-end digitale persen waaronder de Xerox 700i. Niet alleen uw briefpapier, enveloppen en visitekaartjes worden hier gedrukt maar ook geboortekaartjes, huwelijkskaarten, posters, doordrukbloks en menukaarten.
Meer over Druk & print
uitgeverij
Uitgeverij
Wanneer u regelmatig een krant of magazine uitgeeft weet u dat naast herkenbaarheid een goede bladformule een 'must' is. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag.
Meer over Uitgeverij
online media
Online media
Vindbaarheid van uw bedrijf op internet is belangrijk. Om deze tak van sport - online media - ook aan u te kunnen bieden, hebben Smeders en Zeeman Reclamegroep hun online activiteiten samengevoegd onder de naam Smeders Internet.
Meer over Online media