Diensten

Zeeman Reclamegroep biedt u een totaalpakket op het gebied van reclame diensten. Vormgeving, drukwerk, belettering, zeefdruk en fotografie verzorgen wij dagelijks voor onze klanten!

Al deze diensten verzorgen wij vanuit eigen huis, waardoor we snel kunnen leveren. Ook de kosten zijn zo goed in de hand te houden. Veel van onze klanten komen uit de regio Noordkop. Uit gemeenten als Den Helder, Hollands Kroon en Schagen. Maar ook verder in het land worden we steeds beter gevonden.

Onze reclamestudio, offset drukkerij, uitgeverij en administratie zijn gevestigd in Den Helder aan de Industrieweg. De belettering en buitenreclame verzorgen wij met veel enthousiasme vanaf de Pastoor Koopmanweg, ook in Den Helder. In Schagen op de Witte Paal zitten onze zeefdrukkerij en belettering. Ook zit hier onze DTP studio waar wij verschillende dorpsbladen opmaken. Daarnaast is er onze vestiging in Langedijk. Hier kunt u terecht voor kantoorartikelen en print- & drukwerk en zijn we ook zaterdag geopend.

reclamestudio
Reclamestudio
De studio in Den Helder zit vol ervaren medewerkers die spectaculaire vormgeving tot hun dagelijks werk beschouwen. De inzet van onze eigen fotograaf is daarbij onmisbaar. 2D/3D animatie, het maken van een bedrijfsfilm en het opstellen van een marketing/communicatieplan is hier aan de orde van de dag. Een van onze specialiteiten is het ontwerpen van huisstijlen. In ons portfolio kunt u hier de resultaten van vinden. Hieronder valt ook de uitwerking van o.a. brochures, folders, flyers, magazines en andere periodieken.
Meer over Reclamestudio
zeefdruk
Zeefdruk
De zeefdrukkerij, gevestigd in Schagen voorziet drukwerk van spot UV lak, geurinkt of scratch-off. Daarnaast wordt hier dagelijks grote hoeveelheden textiel bedrukt en geborduurd. Veel bedrijfs- en promotionele kleding zoals T-shirts, sweaters en overhemden voor bijvoorbeeld de horeca.
Meer over Zeefdruk
belettering
Belettering
In Den Helder en Schagen is ons beletteringsbedrijf gevestigd, hier beletteren wij bedrijfswagens en borden, verzorgen wij uw gevelreclame, spanframes en doeken, uw mobiele reclame, stickers en presentatiemateriaal zoals kliklijsten en posterframes.
Meer over Belettering
druk & print
Druk & print
Onze drukkerij in Den Helder heeft ruim 100 jaar historie, hier is ook onze printshop gevestigd met meerdere high-end digitale persen waaronder de Xerox 700i. Niet alleen uw briefpapier, enveloppen en visitekaartjes worden hier gedrukt maar ook geboortekaartjes, huwelijkskaarten, posters, doordrukbloks en menukaarten.
Meer over Druk & print
uitgeverij
Uitgeverij
Wanneer u regelmatig een krant of magazine uitgeeft weet u dat naast herkenbaarheid een goede bladformule een 'must' is. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag.
Meer over Uitgeverij
online media
Online media
Internet wordt steeds belangrijker, ontwikkelingen gaan steeds sneller en de mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. De vindbaarheid op het internet is voor ondernemers meer dan ooit van levensbelang. Smeders en Zeeman Reclamegroep vonden het daarom tijd voor een internetbureau met een sterke specialisatie. De schaalvergroting die we hiermee bereiken zorgt ervoor dat we ons nog meer kunnen specialiseren. Het team van Smeders focust zich op internet en het team van Zeeman op de andere studiowerkzaamheden. Omdat deze teams nauw samenwerken is het noodzaak elkaar makkelijk te kunnen vinden. Daarom is Smeders zich gaan vestigen aan de Industrieweg in Den Helder als directe buurman van Zeeman Reclamegroep BV.
Meer over Online media