Veilig werken in tijden van corona

De coronacrisis treft ons allemaal. Zowel bedrijven als particulieren hebben te maken met de negatieve gevolgen van het COVID-19 virus. Richtlijnen als 1,5 meter afstand houden, het dragen van mondkapjes en handschoenen, maar ook andere openingstijden en nieuwe manieren van werken zorgen voor een uitdagende tijd. Vooral een ‘veilige plek’ creëren voor medewerkers, klanten en bezoekers houdt ons allen bezig. In dit blog geven we u enkele tips hoe u veilig kunt werken in tijden van corona.

Op afstand werken

Allereerst kunt u onderzoeken of het mogelijk is dat (een deel van de) medewerkers vanuit huis werkt. Via online tools, zoals Jira en Trello, kunt u eenvoudig contact houden en de vinger aan de pols houden bij diverse projecten met het hele team! Vergaderingen en brainstormsessies zijn ook prima op afstand te houden met bijvoorbeeld Zoom of Google Hangout. Wilt u echt liever persoonlijk contact, kijk dan of u een grote ruimte in uw bedrijfspand kunt omtoveren tot een anderhalvemeterproof-vergaderlocatie of huur een vergaderlocatie in de buurt!

Werkplek hygiëne

Is het bij u niet mogelijk om (gedeeltelijk) thuis te werken, dan dient u enkele maatregelen te treffen op de werkplek, zodat men veilig aan de slag kan. Allereerst is de hygiëne belangrijk. Met een hand sanitizer stelt u ontsmettingsproducten ter beschikking voor klanten en medewerkers. Zo’n hygiëne zuil kunt u overal gemakkelijk plaatsen, zoals bij de ingang van een restaurant of bij de detectiepoortjes in een winkel. 

Zeeman Reclamegroep biedt de hand sanitizer aan in twee variaties: de ‘easy’ en de ‘classic’. De easy bestaat uit een desinfectiehouder op een staander. De classic is daarnaast extra voorzien van een posterhouder. 

Veiligheidsmaatregelen op de werkvloer

Naast de hygiënemaatregelen, dient u het kantoor, de winkel of andere bedrijfslocatie aan te passen aan de ‘anderhalvemetersamenleving’. Men dient ten alle tijden 1,5 meter afstand te houden van elkaar. Dit kunt u duidelijk maken met:

Ook kunt u werkplekken extra veilig maken door gebruik te maken van scheidingswanden en hoestschermen/kassaschermen. Door deze fysieke afscheidingen tussen personeel en klanten, krijgt het coronavirus geen kans om zich te verspreiden. 

Advies op maat

Wilt u ook een veilige plek creëren voor medewerkers, klanten en bezoekers? Neem contact met  ons op, we denken graag met u mee en geven u een advies op maat. Bij Zeeman Reclamegroep kunt u terecht voor allerlei preventieproducten. Van medewerkershesjes tot stickers, flyers en kassaschermen

Een selectie van onze producten:

Vloersticker 1


• Breedte maat 100cm
• Vzv anti slip laminaat

Prijs per stuk tot 10 stuks € 6,-
Prijs per stuk vanaf 10 stuks € 4,-

Vloersticker 2


• Breedte maat 60cm
• Vzv anti slip laminaat

Prijs per stuk tot 10 stuks € 8,-
Prijs per stuk vanaf 10 stuks € 6,-

Corona Protocol raam sticker


• Hoogte 60cm

Prijs per stuk € 8,-
Prijs per stuk vanaf 10 stuks € 6,-

Kassa scherm


• Breedte 120cm
• Inclusief tekst naar keuze dmv bestickering

Prijs per stuk € 135,-
Afwijkende maatvoering mogelijk.

Medewerkers hesje


• Opdruk standaard

Prijs per stuk € 8,-
Prijs per stuk vanaf 10 stuks € 6,-

Extra bedrijfslogo meegedrukt
Prijs per stuk € 12,-
Prijs per stuk vanaf 10 stuks € 8,-

Direct bestellen? Bel met Frans Slot op 0223-668838 (optie 1).

Mail. info@zrgbv.nl