Samenwerking Dokkumer Vlaggen Centrale en Zeeman

Met ingang van februari 2017 kiezen de Dokkumer Vlaggen Centrale (DVC) en de Zeeman Reclamegroep uit Den Helder voor een verregaande strategische samenwerking. Met DVC als specialist op het gebied van vlag en doek en Zeeman als kwaliteitsaanbieder op het gebied van signing, bieden de bedrijven samen een totaal pakket aan visuele oplossingen.

Beide bedrijven begeven zich al vele jaren op de markt van in- en outdoor reclame. DVC is sinds jaar en dag marktleider op het gebied van vlaggen en aanverwante doekproducten. De Zeeman Reclamegroep is specialist in visuele reclame met als zwaartepunt gevelreclame, voertuigreclame en winkelinrichting.

Samenwerking logisch vervolg

Robert-Jan Hageman, algemeen directeur van DVC, is enthousiast over de samenwerking. “Deze stap is een logisch gevolg van een partnership die al meer dan 5 jaar gaande is. Het aanbod van Zeeman Reclamegroep, met signing en drukwerk, is de perfecte aanvulling op ons specialisme in vlag en doek. De markt vraagt steeds vaker om een totaalpakket aan promotionele oplossingen. Zij kan daarvoor nu terecht bij zowel DVC als Zeeman voor hun complete visuele identiteit, indoor- en outdoor.”

Menno Zeeman, samen met Jeroen Zeeman eigenaar van Zeeman Reclamegroep vult aan: “Ons bedrijf biedt visuele maatwerkoplossingen voor ondernemers. We zijn sterk in de vormgeving van reclame-uitingen, maar onze eigen monteurs zijn ook dagelijks op pad om creaties tot leven te brengen op voertuigen, gevels en ga zo maar door. Daarnaast beschikt ons bedrijf over een eigen zeefdrukkerij voor het bedrukken van bedrijfskleding. In de offsetdrukkerij bieden we drukwerk aan in de breedste zin van het woord. Met deze bundeling van krachten krijgt onze groei een enorme boost en kunnen we onze producten op landelijk niveau uitrollen.”

Beide partijen staan voor vakkundigheid en kwaliteit, waarbij zij de passie voor het vak delen. Het belangrijkste doel is om klanten te “ontzorgen”, met een compleet aanbod én oprechte aandacht voor de klant. Met vertegenwoordigers in elk deel van Nederland en vestigingen in Dokkum, Den Helder, Schagen en Amsterdam bouwen de Zeeman Reclamegroep en DVC door aan een strategie waarbij samenwerking centraal staat.

 

 

Download dit bericht als PDF