Samenvoeging Zeeman Reclamegroep en drukkerij Gerja

Met ingang van 1 mei 2017 kiezen de Zeeman Reclamegroep (ZRG) en Drukkerij Gerja (DG) voor een samenvoeging van de twee bedrijven. Hierbij zal de drukkerij mede door de schaalvergroting gemoderniseerd worden. ZRG is sterk vertegenwoordigd is in de gebieden Den Helder, Hollands Kroon en Schagen. Bij DG ligt het zwaartepunt meer in Waarland, Schagen, Warmenhuizen en Langedijk. Beide bedrijven gaan verder onder de naam Zeeman Reclamegroep B.V.

Beide bedrijven zijn al vele jaren actief in de reclamewereld. ZRG is een fullservice reclamebureau met een drukkerij, beletteringsbedrijf, zeefdrukkerij, ontwerpbureau en levering van websites via Smeders Internet. DG is voornamelijk bekend als drukkerij en heeft haar organisatie daar voornamelijk op ingericht. Samen met de twee nevenvestigingen in Langedijk en Warmenhuizen -die opereren onder de naam “Drukkerette”- is het bedrijf compleet. Loek en André van DG zijn verheugd over de samenvoeging van de twee bedrijven. “In de 60 jaar dat wij bestaan hebben we ons voornamelijk geprofileerd als drukkerij en zo kennen onze relaties ons dan ook. Met de samenvoeging kunnen we onze klanten nu alles bieden op reclamegebied. Dat biedt gemak en daarnaast is er ook behoefte aan 1 loket voor deze reclameproducten. Onze klanten vragen daar om”.

Fullcolour pers

Voor ZRG biedt de samenvoeging en daarmee de stijging in de omzet op het gebied van drukwerk, de mogelijkheid om te gaan werken met een 4-kleuren pers. “Er zijn tal van synergie voordelen na de samenvoeging, maar de grootste liggen toch wel op het gebied van 1 inkoop. Daarnaast kunnen we met de nieuwe full colour pers 2 keer zo snel drukken ten opzichte van de huidige situatie. Zo kunnen we drukwerk leveren tegen de beste prijs en dat merken klanten. Met de komst van de pers zal er voor het eerst in de geschiedenis, een full colour pers voet op Helderse bodem zetten. We zijn daarmee in de hele regio de enige drukkerij die werkt met een full colour pers.

vakmanschap en innovatie

ZRG en DG staan al vele jaren voor vakmanschap en innovatie waarbij veelzijdigheid en het “ontzorgen” van relaties in de aankomende jaren centraal zal staan. Door de samenvoeging ontstaat er een organisatie met 40 medewerkers. Voor de klanten van beide bedrijven zullen er echter niet heel veel zaken veranderen. Klanten kunnen nu in alle vestigingen terecht kan voor drukwerk, reclameborden, autobelettering, bedrijfskleding, websites, spandoeken en ga zo maar door. Daarbij wordt de vestiging in Waarland samengevoegd met de vestigingen in Den Helder en Schagen. Deze laatste vestiging op de Witte Paal zal tevens zal worden ingericht als drukkerij en printshop zodat consumenten hier terecht kunnen voor o.a. rouw- trouw en gelegenheidsdrukwerk. De Drukkerette vestigingen blijven op de vertrouwde adressen.


Zeeman Reclamegroep BV / Gerja BV
Industrieweg 27, Den Helder (0223) 523006
Pastoor Koopmanweg 21, Den Helder (0223) 668838
Witte Paal 212, Schagen (0224) 296007

Drukkerette
De Mossel 15E, Noord-Scharwoude (0226) 318841
Dorpsstraat 165, Warmenhuizen (0226) 393610

 

zrgerja