Open Huis Donderdag 16 November

Het is tijd voor een open huis! Jaren geleden hadden we een droom en zijn we samen ons reclamebedrijf gestart. Het is nu 17,5 jaar later en we kijken terug op een heel veel bloed, zweet en (vreugde) tranen. In deze jaren zijn we in de kop van Noord Holland legio samenwerkingen aangegaan, hebben we elk jaar nieuwe collega’s aangenomen en produceren we ondertussen met 40 collega’s bijna al onze reclameproducties zelf. Omdat we snel en tegen scherpe prijzen kunnen aanbieden, kunnen we duizenden lokale klanten tot onze klantenkring rekenen. Het gros van onze klanten beweegt zich in Den Helder, Schagen, Langedijk en Hollands Kroon.

Samenvoeging Zeeman en Gerja

Sinds 1 mei jl zijn Zeeman Reclamegroep en Drukkerij Gerja / Drukkerette samen verder gegaan onder de naam Zeeman Reclamegroep. We bieden ondernemers en organisaties een breed pakket aan reclameproducten in de regio. Dat doen we vanuit onze 5 vestigingen, waarbij Waarland is samengevoegd met Schagen, Langedijk en Den Helder.

We zijn best trots op onze klanten en ons bedrijf, daarom vinden we het erg leuk als we u op deze open huis dag mogen ontmoeten. We hebben verschillende demonstraties en laten u graag kennis maken met ons mooie vak. Als u zich vooraf aanmeldt op menno@zrgbv.nl, dan leggen we een mooi reclamebordje -voorzien van uw logo- klaar op de vestiging van uw keuze. Het bordje is 40x30cm en gemaakt van 1cm dik Forex.

Jeroen en Menno Zeeman