Jubileum Magazines

Met jubileum magazines of –kranten bereik je op een spontane manier je doelgroep. Terugblikken op de start van het bedrijf, hoe het allemaal begon met foto’s van vroeger. Opa en oma tijdens het leggen van de eerste steen en het keihard werken met beperkte middelen in de beginperiode.

Vervolgens de voortzetting van het bedrijf door de tweede generatie, met een nieuwe impuls in de automatisering tot gevolg. De geschiedenis passeert in vogelvlucht de revue. In woord en beeld. En hoe gaat het nu? Medewerkers komen in korte interviews aan het woord. Hoe lang zijn ze al aan het bedrijf verbonden? En waarom zijn ze onmisbaar? Op een andere, luchtige, manier kun je een kant van je bedrijf of instelling laten zien die niet vaak naar voren komt. Kortom, een kijkje achter de schermen.

De persoonlijke verhalen maken een jubileum magazine tot een leesbaar geheel. Aangevuld met leuke acties zet je hiermee het bedrijf weer helemaal op de kaart. Een nieuwe impuls die bijdraagt aan de route naar een gezonde toekomst en…. een nieuw jubileum. De ideale manier om klanten en relaties hernieuwd kennis te laten maken met uw onderneming en uw personeel. Een bewaarexemplaar waar nog vele jaren over gesproken wordt. Zeeman Reclamegroep regelt het. Door advertenties en advertorials in uw jubileummagazine te plaatsen is een fors deel van de investering af te dekken. Dat is nu eens echt een win-win-situatie!

Uiteraard zijn andere magazines, jaarverslagen of periodieken ook bespreekbaar en hebben wij hier jarenlang ervaring mee.

Interesse in uw eigen jubileum magazine?

Wij nemen graag contact met u op om hier vrijblijvend verder over te praten en u meer informatie te geven. U kunt hiervoor het formulier onderaan deze pagina invullen. Heeft u ons liever meteen aan de lijn bel dan naar 0223 523 006 (optie 1) en vraag naar Sabine van Berkum of Randi Peters. Zij helpen u graag!

REFERENTIES

Curium
Jacosol
Oscar Prent Assurantiën
NIOZ
Albert Heijn Schootenplaza
Abuco