Tandartsdrukwerk

Drukwerk voor de tandarts

Reeds decennia lang is Zeeman Reclamegroep specialist in het maken van tandartsdrukwerk. Onze jarenlange ervaring en uitstekende samenwerking met het nog steeds groeiend aantal klanten, zorgen ervoor dat wij hierin zeer succesvol zijn.

Dat ook in de grafische wereld de tijd niet heeft stil gestaan, laten wij op deze site zien. U kunt hier de laatste ontwikkelingen zien op het gebied van o.a. acceptgiro’s, incassoformulieren en onze nieuwe diensten Digital Short Run en Digital Color Service. Dit is digitaal geproduceerd drukwerk, speciaal bedoeld voor kleine oplagen. Hierdoor is het mogelijk uw drukwerk een persoonlijk tintje mee te geven.

Drukwerk op maat

De voorbeelden in de brochure hebben zich alle in de praktijk bewezen en zijn zeer geschikt voor gebruik in de tandartspraktijk. Het kan natuurlijk zijn dat u andere ideeën hebt. Hier kunt u zien dat u hierin niet alleen staat. U ziet enkele voorbeelden van drukwerk zoals wij dat reeds voor uw collega’s maakten.

Ola en incassoformulier

Naast de -nog steeds polulaire- Optisch Leesbare Acceptgiro hebben wij nu ook twee soorten incassoformulieren ontwikkeld. U kunt deze formulieren op vrijwel dezelfde wijze printen als uw ola’s. De manier om meer controle over uw debiteuren te krijgen.

Tandartsdrukwerk.nl

Voor het bestellen van drukwerk kunt u terecht op www.tandartsdrukwerk.nl

REFERENTIES

Agriport A7
Oscar Prent Assurantiën
Gezondheidscentrum Kersenboogerd
Van Brederode
Swarovski
Glomar